Tuesday, 15 November 2011

♥ mesti ingat kenangan2 mase skolah rendah dulu...♥


*
*kat skola ade salesman jual buku cerita.ari ni bg list,esok mintak duit beli walaupun cerita buku tu dah tau.salesman susu pon camtu gak.
*
*kat library,budak2 mmg baca buku tp just tengok gamba je.bile ade program Nilam,sebok semua nak pinjam buku.
*
*RMT kat skola mkn x best,tp yg berduit pon join RMT,x phm
*
*gosok gigi ramai2 kat tepi longkang....
*
*pakai pensel box yg bole bukak dpn blkg, pastu ade sharpener kat tgh2 die.
*
*main lwn pemadam,syg nak guna utk padam. padahal itu fungsi sbnr,utk padam! * pakai pembaris yg bergerigi,kat dlm ade air pastu ade bende berkilat dlm air tu.
*
*cikgu pakai pembaris kuning pjg.Ade pemegang kat tgh2 tp x penah nmpk cikgu pgg pon kat situ.
*
*bulu ayam jd ramping krn sering dijadikan rotan.
*
*time pendidikan seni,lukis sume boleh tp bile time kaler sume hampeh.ade gak buat anyaman pakai kertas warna,kolaj la,ape la.
*main game 2D.super contra,super mario,street fighter,sume pakai tape.
*
*jam tgn Boy London jd idaman,sbb bole tuka2 kaler ikut suhu n cuaca.
*
*takut BCG tp lepas inject poyo la pulak.
*
*balik skola beli JoJo xpon Dendang.Tora pon best gak.Beli se mata2 nak mainan,coklat die x mkn pon.
*
* Kasut berlampu kat tapak,yg iklan die kat tV bole tembak alien tu.
*
*time waktu sekolah,org len bawak buku,kebanyakkan kite bwk keta dash,tamia pastu men dlm longkang.bwk charger g sekolah lagi.yang paling x tahan.bis satu sekolah blackoout sbb charge kat plug dlm kelas.
*
*Siri kartun;power rangers,ultraman,ninja turtles,Thundercats,dragonball,Gaban dan mcm lg

:face26:

:face51:

:face57:


**jgn lupe sume ni sbb zaman skrg budak2 x smpt lyn bende2 ni.asyik ngadap tv n ps.huhu~ni la baru zaman kita kawan2 share2 r kt member2 korang.mesti diorg tersengeh2 bace mende nih


.::TQ fOr read..plz leave ur cOmment::.

Friday, 4 November 2011

definisi cintaQu

assalamualaikum....:9: wahh lame nye rase xupdate..
maklumlah bz sgt2 skang neyh..:face13: (penat2)...
da beberapa minggu xmasuk CB (chatbOx),,da mcm2 name ade..
n DJ2 baru lak ade..haha...thumb
semalam DJ ariff kenakn kitOrang pasal tOpik C.I.N.T.A...
wah jiwanggggggg karat DJ neyh wa cakap lu..ahaha:10:
sape2 yang ade masalah cinta tu maybe leh rujuk pada dea la..hehe
bOleh ke DJ ariff aka DJ Ok2...??:11:
semalam tanye ibby kn ape pendapat ibby ttg cinta.. ok i will let u knOw my
Opinion bOut L.O.V.E...ahaks :95:

CINTA itu ketawa dan airmata..nak tahu kenapa?
sbb..kerana cinta buat kita menanges,krn cinta buat kita ketawa...
krn cinta juga buat kita GILA..
MENANGES krn kehilangan CINTA...
KETAWA krn kita bahagia bersama yang terCINTA..
GILA krn terlalu taksub dengan CINTA...
berCINTA xsalah tp jangan sampai melampaui batas..



p/s : :25: bercinta kerana ALLAH itu lebih afdal :n::67:


.::TQ fOr read..plz leave ur cOmment::.

COPYRIGHT © 2011 - ALL RIGHT RESERVE BY IBBY DAK KECEK
Nor Rahyu Nabilla™ Verified Official © by ibbyKECEK