Tuesday, 15 November 2011

♥ mesti ingat kenangan2 mase skolah rendah dulu...♥


*
*kat skola ade salesman jual buku cerita.ari ni bg list,esok mintak duit beli walaupun cerita buku tu dah tau.salesman susu pon camtu gak.
*
*kat library,budak2 mmg baca buku tp just tengok gamba je.bile ade program Nilam,sebok semua nak pinjam buku.
*
*RMT kat skola mkn x best,tp yg berduit pon join RMT,x phm
*
*gosok gigi ramai2 kat tepi longkang....
*
*pakai pensel box yg bole bukak dpn blkg, pastu ade sharpener kat tgh2 die.
*
*main lwn pemadam,syg nak guna utk padam. padahal itu fungsi sbnr,utk padam! * pakai pembaris yg bergerigi,kat dlm ade air pastu ade bende berkilat dlm air tu.
*
*cikgu pakai pembaris kuning pjg.Ade pemegang kat tgh2 tp x penah nmpk cikgu pgg pon kat situ.
*
*bulu ayam jd ramping krn sering dijadikan rotan.
*
*time pendidikan seni,lukis sume boleh tp bile time kaler sume hampeh.ade gak buat anyaman pakai kertas warna,kolaj la,ape la.
*main game 2D.super contra,super mario,street fighter,sume pakai tape.
*
*jam tgn Boy London jd idaman,sbb bole tuka2 kaler ikut suhu n cuaca.
*
*takut BCG tp lepas inject poyo la pulak.
*
*balik skola beli JoJo xpon Dendang.Tora pon best gak.Beli se mata2 nak mainan,coklat die x mkn pon.
*
* Kasut berlampu kat tapak,yg iklan die kat tV bole tembak alien tu.
*
*time waktu sekolah,org len bawak buku,kebanyakkan kite bwk keta dash,tamia pastu men dlm longkang.bwk charger g sekolah lagi.yang paling x tahan.bis satu sekolah blackoout sbb charge kat plug dlm kelas.
*
*Siri kartun;power rangers,ultraman,ninja turtles,Thundercats,dragonball,Gaban dan mcm lg

:face26:

:face51:

:face57:


**jgn lupe sume ni sbb zaman skrg budak2 x smpt lyn bende2 ni.asyik ngadap tv n ps.huhu~ni la baru zaman kita kawan2 share2 r kt member2 korang.mesti diorg tersengeh2 bace mende nih


.::TQ fOr read..plz leave ur cOmment::.

1 comment:

.:: Da bace kn encem/chanteq??
.:: Mai lha kOmen sat naa.. hikhik
.:: TQ sayunk kamOo.. mmuahh pp tOo..ahahaha

COPYRIGHT © 2011 - ALL RIGHT RESERVE BY IBBY DAK KECEK
Nor Rahyu Nabilla™ Verified Official © by ibbyKECEK