Friday, 3 August 2012

sesi karOkk... dekat DZA karOke family..BESTTTTT!!

assalamualaikum...
salam petang ramadhan yang ke-15...
alhamdulillah ibby masih lOm tinggal lg.... wahhh leh jadi juare nie..haaha:face75:

:125:

bile tgk tajuk entry nie..ase gian lak nk karOk..hehe:face12:
tapi kene tahan nafsu... kang g karOk sesiang ary camneyh Org cakap
xpuase lak...aiyOkkk xtahu...lagi pulak
laO pk-2 ade ke pusat karOke bukak sensiang mcm nie...:face7:

tapi xpe..sbelOm puase ary tu kitOrang da lepaskn tensiOn..
ary tu ary sabtu.. mmg sesak gler karOke dekat giant...
nak pegi kat mydin da sah-2 mmg penuh gler...
tgh jalan-2 kat sekitar TTC tu aku nampak lha satu tempat nie...
DZA karOke family... tp still clOse... lame gak tggu..:124:
dalam 20 minit gak la.. dtg tuan punye kedai...
sO kami sewa la studiO 2.. dalam rm30 selama 1jam... perghhh bilik dea bapak besa...
cume yg xbest kiter kene list sendiri lagu yg nk nyanyi:90:... adeshhhh jenuh la...:face41:
ade bilik yg pakai tOuch screen tuk pilih lgu..tp mahal la..dalam rm50...
:face58:bapak mahall siOtt...:face59:
tp tempat dea mmg EXCLUSIVE... mcm dekat RED BOX jer...thumb
siap bOle Order-2 mkn lg tp tu laen harge lah pulak...hahahaha:face64:

untuk tempat nie ibby nk bagi :a2::a2::a2::a2::a2:
haaa banyak x? hehehe

i:n:DZA karOke family...muhahahah... ngeks

:99::51:SNAP shOw :51::99:

nie mmg xyah nk kenalkan lha cOz Vampire nie terlalu cute...
hehehe:face18:

nie fadhilah n daud..
:75:kalO berpacaran jgn tggu lama-2:a3:

nie lak Zie n Dek Mariniey...

aiyOkkkk xtahu.... sape ekkk????:face75:
anyOne ! whO knOw this guyyy?
hehehe:11:
tu SEPUL aka RAJA SAIFUL

wahhh mamatt nie...
mula2 malu... tp... tgk sendiri sekali dea pegang MIC...
perghhhh JANTAN dea da kuar..hiks....

:h:...tOgether...:h:

:67:...VamP vs O/People...:67:

:102:
sampai ketemu lagi di next ENTRY ye...
dahage lha cuaca panas... campO lak ngan gelak ketawa yg agak kesengalan ary nie...hehehe
nk cari idea len tOk ENTRY seterusnye... Oke bye-2 cik qiah, mak jah belakang umah,
cik jenab tepi umah xlupe jugak buat senah-2 yg dOk bace blOg neyh....miahaha
sOrry guraO-2 bulan ramadhan ye dak?
Oke selamat berbuka puasa nanti

salam sayang dari IbbyUlzzang


.::TQ fOr read..plz leave ur cOmment::.

Thursday, 2 August 2012

August dtg lg!! yeay

assalamualaikum...
salam ramadhan yg ke -13 (sekejap je kan lg 2 mggu nk raye dah)
salam 1 malaysia (wat warga melayu,chinesse,olsO india..hikhik):face64:

yeahhh August dtg lg...hehe....
banyak kejadian yg berlaku bulan august nie...
ada perkara sedeyh dan ade yang gembireeee....nak ibby cter ke??:face54:

Oke..start perkare sedeyh ye... malam nie 2 august kn??
genap la 3 taOn arwah adeq pergi meninggalkan kami sekeluarga untuk
selama-2nya... ibby berdOa semOga arwah tenang disana
dan tunggu ibby di sana... :face41:

ALFATIHAH BUAT NURUL KARMILA BT NORDIN
:face29:

bukan niat ibby untuk bersedeyh tapi bila kter teringat...
pasti airmata itu akan mengalir laju....kate Orang-2..
kalO selalu menanges untuk arwah,arwah akan terseksa....
kakak mintak maaf adeq...:face59:

Oke ibby STOP crying!.. adeq mmg sentiasa menunggu ibby kat sane!
itu pasti! INSYAALLAH...:face64:

Oke cter ke 2...banyak babak lak cter ibby neyh...:face75:

skang ibby tengah menghitung ary...detik demi detik....
cewahhh eksyennn nyanyi lak kO ek ibby.. mentang-2 lha
kaki karOk sesuke aty kO nyanyi
(hahahaha) :face18:
ape bende ibby dOk merapu meraban nie!! :face3:

PANG!!! saked!! hah sedOr pOn
Oke tO the pOint saje kayh...hehehe....
lagi 14 ary :44::43: ibby taO... hehe xsabaqqqq....
ibby xkisah kOrang nk bg :108: ape kat ibby...
ibby nie jenis yg xkisah.... kOrang nk wish ke nk bg pape ke sume ibby terima ngan aty terbuka...
tapi kalO korang bg :108: yang berupa BLACKBERRY ke,IPHONE S ke,SAMSUNG GALAXY S ke,
IPAD ke..ibby xtOlak ek..hahahaha:face71:

fuhh untunglha kalO ade yg bagi macam tu kn...hehe...tapi ibby cuma bleh dapat dalam mimpi...
cisskeekkkkkkk:face4:

xpe.. B ckp da ganti BB ibby yg dulu...tp dea nk bg depan-2
katenya takOt da nk bg kOt pOst nie... kaki rembat harta Org....hahaha
marah btOl dea,,,kalO ibby pOn marah... seriban tu utk ibby,,,
ibby xhalalkan mane yg curik harta hubby ibby...
BB n duet dalam tu lesap mcm tu jer... sObs...sedeyh ibby!

Ops emOsi da xterkawal...sO sebelum kemarahan membuak-2 baek ibby chOw dulu...
hehe...tapi sebelum tu ibby nk pesan jgn lupe niat PUASE k...:64:
:61:Oke selamat bersahur n selamat berpuasa semuanya...:m:


.::TQ fOr read..plz leave ur cOmment::.

COPYRIGHT © 2011 - ALL RIGHT RESERVE BY IBBY DAK KECEK
Nor Rahyu Nabilla™ Verified Official © by ibbyKECEK